2021
16
Νοέ

Opel Mokka: υποψήφιο «Αυτοκίνητο του 2022»

H Opel λανσάρει τη νέα γενιά του επιτυχημένου εμπορικά Mokka. To ελκυστικό σε σχεδίαση SUV αναβαθμίστηκε σε όλους τους τομείς με ατού την εντυπωσιακή εμφάνιση, την τεχνολογική υπεροχή, αλλά και την πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης που κερδίσουν τον υποψήφιο αγοραστή.

Υιοθετεί για πρώτη φορά στο νέο πρόσωπο της μάρκας (Opel Vizor) . με ανασχεδιασμένο λογότυπο και πιο δυναμικά χαρακτηριστικά . Το νέο μοντέλο ανήκει στην κατηγορία των B-SUV, με το μήκος του να αγγίζει τα 4,15 μέτρα. Η ποιοτική αναβάθμιση είναι διάχυτη σε όλο το τμήμα του αυτοκινήτου, με υλικά που αποπνέουν μια πιο premium εικόνα. 

Το νέο Opel Mokka λανσάρει την ψηφιοποιημένη εποχή με πλήθος συστημάτων συνδεσιμότητας, όλα με επίκεντρο το Opel Pure Panel, που περιλαμβάνει δύο διευρυμένες οθόνες. Η γκάμα συστημάτων infotainment περιλαμβάνει συστήματα Multimedia Radio και Multimedia Navi με έγχρωμη οθόνη αφής 7.0” και το κορυφαίο Multimedia Navi Pro με έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης 10.0”. 

Το νέο μοντέλο περιλαμβάνει κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με το εύρος της ισχύος να εκτείνεται από 100 έως και 130 ίππους. Επίσης, για πρώτη φορά προσφέρεται και σε ηλεκτρική εκδοχή, με το Mokka-e να έχει ήδη αποσπάσει τον τίτλο “Connected Car Award 2020. 

Κάτω από το καπό του ηλεκτρικού μοντέλου υπάρχει ένας σχεδόν αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας που αποδίδει 100kW (136 ίππους) με μέγιστη ροπή 260Nm. Στον κύκλο WLTP, η μπαταρία 50kWh προσφέρει αυτονομία έως 324 χιλιόμετρα, πριν χρειαστεί επαναφόρτιση. Το ηλεκτρικό Mokka-e υποστηρίζει όλες τις επιλογές φόρτισης: από μονοφασική μέχρι τριφασική εγκατάσταση στα 11 kW. Η Opel προσφέρει εγγύηση οκτώ ετών/160.000 χλμ. για τη μπαταρία.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ