2021
16
Νοέ

Hyundai Bayon: υποψήφιο «Αυτοκίνητο του 2022»

Η μάχη στην κατηγορία των μικρών crossovers ωστόσο έγινε ακόμη σκληρή από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του το Hyundai Bayon. Το νέο μοντέλο είναι η τελευταία σχεδιαστική έκφραση της Hyundai, που ξεχωρίζει για τις εντυπωσιακές αναλογίες και τα ισχυρά αισθητικά χαρακτηριστικά του.  Επιπλέον, διαθέτει τη σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της Hyundai.

Και αν εξωτερικά είναι ξεχωριστό και πρωτότυπο, στο εσωτερικό οι ομοιότητες με το νέο i20 είναι παραπάνω από εμφανείς. Εκ πρώτης όψεως δεσπόζουν οι δύο ψηφιακές οθόνες, μία στον πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και μία στο σύστημα infotainment οκτώ ιντσών, στοιχεία υπεραρκετά για να προσδώσουν τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό στο ολόφρεσκο crossover. Το ταμπλό διαθέτει πολύ καλό φινίρισμα όπως και ο διάκοσμος, και παρόλο που τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι σκληρά στην αφή, σε κανένα σημείο δε νιώθεις πως έχει γίνει έκπτωση στην ποιότητα. 

To Bayon είναι εξοπλισμένο με τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας Hyundai SmartSense και  ακολουθεί τα  υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν το Έξυπνο Cruise Control (Navigation-based Smart Cruise Control- NSCC), την Έξυπνη Υποβοήθηση Ορίου Ταχύτητας (Intelligent Speed Limit Assist- ISLA) και την Υποβοήθηση Παρακολούθησης Λωρίδας (Lane Following Assist- LFA). Παράλληλα ξεχωρίζει για την άνεση και την πρακτικότητά του. Δαιτίθεται με ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.2 λίτρων με 75 ίππους καθώς και με χιλιάρι turbo με 100 και 120 ίππους. Οι τιμές του ξεκινούν από τα 15.790 Ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ