2021
16
Νοέ

Ford Mustang Mach-E: υποψήφιο «Αυτοκίνητο του 2022»

Φέροντας το όνομα του διάσημου σπορ αυτοκινήτου της Ford, το οποίο βρίσκεται ανάμεσά μας από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, η Mustang Mach-E αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση των «μπλε οβάλ». Πρόκειται για το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της Ford – ένα ηλεκτρικό SUV ικανό να εξυπηρετεί τις ανάγκες μετακίνησης μιας μέσης οικογένειας αλλά και να προσφέρει ευχαρίστηση στον οδηγό, με τα σπορ χαρακτηριστικά του.

Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: Standard Range και Extended Range. Τα αυτοκίνητα Standard Range διαθέτουν εμβέλεια 440 χιλιομέτρων, ενώ η Extended Range αυξάνει την εμβέλεια αυτή στα 610 χιλιόμετρα, χάρη σε μια μεγαλύτερη μπαταρία. Αμφότερες οι εκδόσεις διατίθενται είτε με κίνηση στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς, όμως οι τετρακίνητες εκδόσεις έχουν ελαφρώς μειωμένη αυτονομία. 

Η ταχεία φόρτιση υποστηρίζεται με ισχύ έως 115 kW στάνταρ, ή έως 150 kW στα αυτοκίνητα με μεγαλύτερη μπαταρία.

Οδηγώντας, την Mach-E διαπιστώνει κανείς πως παρά το αυξημένο βάρος της, έχει εξαιρετική συμπεριφορά, όπως αρμόζει σε ένα Ford. Πλέον διατίθεται και η έκδοση GT υψηλών επιδόσεων. Το εσωτερικό της Mustang Mach-E χαρακτηρίζεται από την υψηλή τεχνολογία του και περιλαμβάνει σε δύο μεγάλες οθόνες, ενώ είναι ιδιαίτερα εργονομικό και άνετο για τους επιβάτες τόσο εμπρός όσο και πίσω.

Οι λάτρεις των οχημάτων με έμβλημα το «μπλε οβάλ» θα εντοπίσουν τα στιλιστικά στοιχεία της Mustang στα φώτα, το περίγραμμα της μάσκας και τα λογότυπα, αλλά γενικά αυτό το αυτοκίνητο μοιράζεται περισσότερα με τη σημερινή τάση της αγοράς για την κατηγορία ηλεκτρικών SUV παρά με οποιαδήποτε Ford Mustang του παρελθόντος.

Συνολικά, η Ford Mustang Mach-E προσφέρει όλα όσα επιθυμούν οι αγοραστές, με μπαταρίες μεγάλης εμβέλειας, εντυπωσιακή τεχνολογία και μια τολμηρή εμφάνιση που τη βοηθά να ξεχωρίζει στο δρόμο.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ