2021
18
Δεκ

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα μοντέλα της χρονιάς

Από τα δεκάδες νέα μοντέλα που λανσαρίστηκαν φέτος στη χώρα μας κάποια ξεχώρισαν και διεκδικούν τον τίτλου του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για την Ελλάδα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ομάδα των 26 δημοσιογράφων του ειδικού τύπου κατέληξε να επιλέξει τα συγκεκριμένα μοντέλα με γνώμονα και την καταλληλότητά τους για τις ελληνικές συνθήκες. Σε λίγο θα γίνει και η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή που θα φέρει τον τίτλο «Αυτοκίνητο του 2022».

Χαρακτηριστικό των αλλαγών που συντελούνται στον χώρο του αυτοκινήτου είναι το γεγονός ότι από το φετινό Top-10, τρία νέα μοντέλα είναι πλήρως ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας (Battery Electric Vehicles – BEV), ενώ δύο ακόμα προσφέρονται και σε εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, αλλά και ως πλήρως ηλεκτρικά BEV. Ενώ όλα ανεξαιρέτως προσφέρονται με κάποιας μορφής υβριδικό σύστημα είτε mild hybrid είναι αυτό (όπου η μηχανή εσωτερικής καύσης [ΜΕΚ] παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο και ένας πολύ μικρός ηλεκτροκινητήρας προσφέρει μια μικρή υποβοήθηση), είτε Plug in Hybrid (μπορούν να κινηθούν και αποκλειστικά με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα), είτε Full Hybrid (ΜΕΚ και ηλεκτροκινητήρας βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία μεταξύ τους).

Δείτε λοιπόν το φετινό Top-10 των νέων μοντέλων κάνοντας κλικ εδώ και μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για την Ελλάδα για να δείτε ποιος θα είναι ο φετινός νικητής.

Παρατήρηση: σε περίπτωση που έχετε Ad Blocker απενεργοποιήστε το, προκειμένου να δείτε το περιεχόμενο των συνδέσμων