ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Νίκος Λουπάκης

Πρόεδρος

Μηχανολόγος μηχανικός. Υπεύθυνος της στήλης αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα Liberal.gr. Αρθρογραφεί επίσης στο tvxs.gr (ρεπορτάζ αυτοκινήτου) και στο περιοδικό “Meat News” (επαγγελματικό αυτοκίνητο). Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος του ειδικού τύπου από τούς 4 Τροχούς, το 1989, και συνέχισε στο Auto Motor und Sport και στην τηλεοπτική εκπομπή “In Motion” (Star και Σκαϊ).

Περισσότερα

Γιάννης Λημναίος

Αντιπρόεδρος

Από το 2002 που μπήκε στο μαγικό κόσμο της δημοσιογραφίας αυτοκινήτου, έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης γνωστών περιοδικών και websites, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία τόσο στα έντυπα όσο και στα ψηφιακά Μέσα. Από τον Μάιο του 2023 έχει αναλάβει καθήκοντα Διευθυντή Σύνταξης του website MotorOne.gr του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Περισσότερα

Νίκος Γιαννούλας

Γραμματέας

Δημοσιογράφος αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας από το 1992 με θητεία στα περιοδικά Auto Motor und Sport, Auto Τρίτη, Moto Τρίτη, Motornews και 4Τροχοί. Επί 12 χρόνια υπήρξε υπεύθυνος εταιρικής επικοινωνίας στον όμιλο εταιρειών Σφακιανάκη. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον όμιλο της Liquid Media ως brand manager της ενότητας αυτοκινήτου – μοτοσικλέτας gmotion του gazzetta.gr.

Περισσότερα

Γιάννης Τσιγκρής

Ταμίας

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική ενασχόληση με τον ειδικό τύπο τον Μάρτιο του 1995. Από τις αρχές Ιανουαρίου του 2023, αρθρογραφεί και συμβάλλει στο περιεχόμενο του Motorone.gr. Ταυτόχρονα, από το 2010, είναι μέλος των εκπαιδευτών της Driving Academy (πιστοποιημένος από την Drivetech Int. και την VVCR).

Περισσότερα

Γιώργος Βαρίνος

Μέλος

Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Αεροσκαφών και έχει πτυχίο Πιλότου Υπερελαφρών Αεροσκαφών. Το 2022, έκλεισε 40 χρόνια στο χώρο των περιοδικών αυτοκινήτου. Από το 1982 εργάζεται ως επαγγελματίας και είναι τακτικό μέλος της ΕΣΠΤ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

Περισσότερα

Σωτήρης Βουτσελάς

Μέλος

Ξεκίνησε να εργάζεται στο Auto Moto Βόρειας Ελλάδας το 1997 και μέχρι το 2012. Ήταν υπεύθυνος δημοσιογραφικής έρευνας και κειμένων στο τηλεοπτικό ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ από το 2001 μέχρι και το 2009.

Περισσότερα

Γιάννης – Μάριος Παπαδόπουλος

Μέλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Σχολή Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία από τα εφηβικά χρόνια του κιόλας σε τοπικές εφημερίδες των Νοτίων Προαστίων. Επαγγελματικά ξεκίνησε τη διαδρομή από την εφημερίδα «Νοκ Άουτ» το 1995, ενώ ακολούθησαν η «Αθλητική Ηχώ» (1996-2001) και η «Goal News» (2002-2017). Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

Περισσότερα